Nou programa d’activitats naturalistes de l'ADENC per aquest final d’estiu i la tardor

06/09/2017 | 0 comentaris

Zoom Ampliar / Més imatges

Documents adjunts:

Per aquest nou semestre l'ADENC presenta un calendari farcit d'activitats de descoberta del nostre entorn.

El cicle d'activitats comença molt aviat, el proper dissabte 9 de setembre amb una capbussada a les aigües del litoral de l'escala per endinsar-nos al medi aquàtic i conèixer els principals hàbitats de l'entorn de l'illa Mateua de l'Escala, tot nedant entre praderies de posidònia i de comunitats de roca.

Una novetat del programa d'activitats és la sortida de cap de setmana és al Parc Natural de l'Alt Pirineu per observar i escoltar la brama del cérvol.

Pels interessats en conèixer els ratpenats l'ADENC ha organitzat una xerrada i dues sortides, una al riu Ripoll i l'altre al Parc Grípia-Ribatallada. També hi ha planificat un taller de construcció de caixes-niu que es col·locaran als boscos del Parc Grípia-Ribatallada, per tal d'afavorir l'establiment d'una població de ratpenats que viuen en ambients forestals.

Quatre són les activitats de botànica planificades per aquesta tardor que preveuen visitar un centre de jardineria, el Moianès, el tram baix del riu Tordera i el Parc del Laberint d'Horta.

La geologia del massís de Montserrat també és present al programa d'activitats amb una xerrada i una sortida pràctica que ens descobrirà l'origen de l'original orografia d'aquesta muntanya.

Al programa d'activitats no hi falten les sortides d'ornitologia, aquesta vegada està previst visitar Collserola, el riu Ripoll i el Parc Grípia-Ribatallada. També està prevista una sessió mensual d'anellament científic d'ocells al riu Ripoll.

Dues xerrades, una sobre la foto-identificació de cetacis al setembre i una altra sobre transgènics, alimentació salut i medi ambient al desembre, completen el programa d'activitats.

Les activitats són obertes a tot el públic i si consulteu l'agenda publicada al nostre web, podreu veure que algunes d'elles també són adequades per persones amb mobilitat reduïda, deficiències visuals, i també les adequades a un públic familiar, es requereix inscripció prèvia per a totes.

Per més informació, podeu descarregar-vos el fulletó informatiu i visitar la nostra pàgina web: www.adenc.cat.

 

ADENC-EdC
El Vallès, 6 de setembre de 2017

 

Comentaris

Envia un nou comentari

  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Més informació sobre opcions de format

Mollom CAPTCHA (play audio CAPTCHA)
Tecleja els caràcters que veus a la imatge. Si no ho pots llegir, desa el formulari i es generarà una nova imatge. Pots usar majúscules i minúscules.